Ungdomskort
Med et Ungdomskort kan du rejse billigt i Danmark. Derudover giver Ungdomskort dig mulighed for at rejse rundt i Danmark til nedsat pris. Alle der er 16-19 år kan får ungdomskort. Er du elev på en ungdomsuddannelse, der er godkendt til Ungdomskort, er det billigere for at dig at købe det, bestil ungdomskort her. Er du ikke studerende, kan du gå direkte til bestilling i trafikselskabernes selvbetjeningssystem Mit Ungdomskort.

Fritidsjob
Få styr på rettigheder og løn, og få den bedste start på arbejdslivet.

Digital post
Borgere, der er fyldt 15 år, har fast bopæl i Danmark samt et CPR nummer modtager Digital Post, med mindre de er blevet fritaget.
Læs om digital post her

Er du genert? Vil du gerne være lidt mere social og være sammen med nogen der har det som dig?
Klik her for Tøsegruppen som er for teenage-piger i Gribskov, der har lyst til at være mere udadvendte. En gratis samtale- og udviklingsgruppe, ledet af psykoterapeut Pernille Jellinggaard.

Girltalk
Denne side er et frirum til dig, der er pige mellem 12-24 år, og har brug for en at tale med.

Robusthed handler om at blive god til at klare dagens udfordringer i stort og småt, især når livet er svært. Robusthed kan bruges til lidt af hvert, f.eks.: Opleve noget spændende, gøre det nemmere at lære, træffe gode beslutninger og forebygge stress & konflikter. Her kan du læse mere om emnet

Hjemmesiden: Skole og forældre

Uddannelsespligt for unge mellem 15 og 17 år
Forældre til 15-17-årige, der følger deres uddannelsesplan og er i gang med uddannelse, job eller andre forløb, modtager hver måned en ungeydelse fra kommunen.

Hvis den unge ikke er i gang og derfor ikke følger sin uddannelsesplan, og hvis den unge og forældrene ikke samarbejder om en ny uddannelsesplan for den unge, har kommunen mulighed for at stoppe udbetaling af ungeydelsen.

Læs mere her